Maak op een leuke en leerzame manier kennis met onze kleine huisdieren. Wij verzorgen verschillende workshops.

Workshop voor kinderen:

Voor kinderen tot 12 jaar. Leer, voel en ervaar de verschillende kleine huisdieren. Tijdens een workshop voor kinderen komen wij met een aantal verschillende kleine huisdieren naar uw locatie. Tijdens ons bezoek kan iedereen onder begeleiding van ons kennis maken met de verschillende huisdieren!

Tijdens dit bezoek geven wij informatie over de diverse dieren en welke verzorging zij nodig hebben. Daarnaast mogen de dieren worden geaaid en vastgehouden. De dieren die aanwezig zijn tijdens ons bezoek zijn o.a. konijnen, cavia’s, gerbils, kippen, ratten en hamsters.

De workshop is geschikt voor de kinderopvang, peuterspeelzalen, basis- en voortgezet onderwijs.

De kosten voor een workshop bedragen €85,- per uur exclusief BTW en reiskosten.

Workshop voor leerlingen in het voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs.

Voor het voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs bieden wij diverse workshops aan die aansluiten bij het huidige lesprogramma. Hierbij kan gedacht worden aan onderwerpen zoals: rassenkennis, voeding, verzorging, gezondheid en dierenwelzijn. Wij kunnen dit zowel op uw locatie als op onze eigen locatie aanbieden.

Tevens bieden wij op onze locatie, passende workshops aan die aansluiten bij het besluit houders voor dieren. In de volgende categorieën: vogels, overige zoogdieren, hond en kat.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Workshop huisdieren houden

Heeft u konijnen, cavia’s, kippen of kleine knaagdieren als huisdier? Of wilt u hieraan beginnen? Laat u dan goed informeren en doe mee met één van onze workshops welke wij verspreid over het gehele land en op onze locatie verzorgen.

Tijdens deze workshop geven wij u praktische tips over het houden van dieren. Thema’s welke aan bod komen zijn: voeding, huisvesting, gezondheid en dierenwelzijn.

Vanzelfsprekend zijn enkele van onze dieren aanwezig, zodat wij samen met een u er een praktische, maar vooral leerzame workshop van maken!

De workshops zijn geschikt voor aankomende en beginnende dierhouders en medewerkers in de dierverzorgingsbranch.

Bent u werkzaam op een kinderboerderij, dierenspeciaalzaak, gemeentelijke instelling of dierenasiel en wilt u deze, of een andere, workshops aanbieden aan uw klanten en/of bezoekers?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.