Maak op een leuke en leerzame manier kennis met onze kleine huisdieren. Wij verzorgen workshops en knuffeluurtjes. Voor zowel jong als oud!

Tijdens een knuffeluurtje komen wij met een aantal verschillende kleine huisdieren naar uw locatie. Tijdens ons bezoek kan iedereen onder begeleiding van ons kennis maken met de verschillende huisdieren!

Het knuffeluurtje is uitermate geschikt voor kinderen. Kinderen kunnen kennis maken met de verschillende diersoorten. Tijdens dit bezoek geven wij informatie over de diverse dieren en welke verzorging ze nodig hebben.

De dieren die aanwezig zijn tijdens ons bezoek zijn o.a. konijnen, cavia’s, gerbils, Serama kippen, ratten en hamsters.

Het knuffeluurtje is geschikt voor de kinderopvang, peuterspeelzalen, basis- en voortgezet onderwijs.

De kosten voor een knuffeluurtje bedragen €85,- per uur exclusief BTW en reiskosten.

Heeft u konijnen, cavia’s, kippen of kleine knaagdieren als huisdier? Of wilt u hieraan beginnen? Laat u dan goed informeren en doe mee met één van onze workshops welke wij verspreid over het gehele land verzorgen.

Tijdens deze workshop geven wij u praktische tips over het houden van dieren. Thema’s welke aan bod komen zijn: Voeding, Huisvesting, Gezondheid en dierenwelzijn. Ook hebben wij het even over de historie en de huidige rasindeling.  

Vanzelfsprekend nemen wij enkele dieren mee, zodat wij samen met een u er een praktische, maar vooral leerzame workshop van maken!

De workshops zijn geschikt voor aankomende en beginnende dierhouders en medewerkers in de dierverzorgingsbranch. Deze workshops kunnen tevens gebruikt worden als onderdeel van een lesprogramma in het basis-, voortgezet- en Middelbaar beroepsonderwijs.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!