Werken bij Black and White kleine huisdieren is je elke dag inzetten voor de verschillende dieren op ons bedrijf. Wij geven zorg aan de dieren binnen onze opvang en organiseren educatieve projecten op onze en externe locaties.

Vacatures

Op dit moment zijn wij opzoek naar vrijwilligers die ons team komen versterken.

Als vrijwilliger bij Black and White kleine huisdieren verzorg jij de dieren in hun dagelijkse behoefte en ben je niet vies van wat hand-en-span diensten op ons groene terrein.

We vragen:

  • minimaal 8 uur per week
  • beheersing van Nederlandse taal
  • bezit van eigen vervoer
  • zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en affiniteit met dieren, in het bijzonder konijnen, knaagdieren en/of vogels.

Wij bieden:

  • je werkt met verschillende diersoorten die jou hulp goed kunnen gebruiken
  • je werkt in een leuk team
  • mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen
  • flexibele werktijden
  • regelmatig organiseren wij leuke activiteiten voor onze vrijwilligers

Heb je interesse in de functie vrijwilliger medewerker dierverzorging? dan komen wij graag in contact met jou. Je kunt contact met ons opnemen via onze contactmogelijkheden.

Stagelopen

Wil jij je verdiepen in de diergroepen konijnen, knaagdieren, vogels en overige zoogdieren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden opvang en verzorging aan vele diersoorten: van diverse knaagdieren en konijnen tot vogels en andere overige zoogdieren. Ook gaan wij regelmatig naar externe locaties om daar workshops te verzorgen, dit zal ook onderdeel uitmaken van jou stage. Hierdoor krijg je als stagiair de kans om op een zeer breed gebied je kennis en vaardigheden te ontwikkelen.

Er zijn verschillende stagemogelijkheden voor studenten die een opleiding volgen in de dierenbranche, denk bijvoorbeeld aan Dierverzorging, Diermanagement of Paraveterinair. Het kan hierbij gaan om blokstages van meerdere weken, maar ook met andere vormen van stage kun je bij ons terecht.

Je werkt in een team met vaste medewerkers maar ook met andere stagiaires en vrijwilligers. Zo leer je niet alleen de dagelijkse werkzaamheden binnen ons bedrijf kennen maar komen ook de sociale vaardigheden voldoende aan bod door de samenwerking met verschillende mensen.

Wij vinden het belangrijk dat jij je tijdens je stage periode bij ons goed kunt ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak.  Wij vinden dat stagiaires een belangrijk onderdeel zijn van ons team en vinden het dan ook van groot belang om je goede begeleiding en ondersteuning te bieden tijdens je stageperiode. Uiteindelijk zal jij de nieuwe generatie dierverzorgers worden die ons werk weer gaat overnemen!

Als je geïnteresseerd bent in een stage bij Black and White kleine huisdieren, neem dan gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden!