Ontwikkeling van rups tot vlinder meemaken?

Wilt u de metamorfose van rups tot vlinder ook een keer van dichtbij meemaken? Doe dan mee met ons vlinderproject!

De ontwikkeling van rups tot vlinder neemt ongeveer 3 á 4 weken in beslag. Als de vlinders uit hun pop zijn gekropen mogen ze worden losgelaten in de natuur.

 Voor dit project kunt u bij ons kiezen uit twee verschillende mogelijkheden.

Pakket 1:  met rupsen, verzorgingshandleiding, huisvesting en een aantal materialen voor de verzorging van de rupsen en vlinders. Na afloop van dit project mag u de huisvesting houden. De kosten voor dit pakket zijn €45 euro inclusief verzending, exclusief btw.

Doorzichtige bak om de rupsen in te houden

Pakket 2:  met rupsen en verzorgingshandleiding. Hierbij moet u zelf zorgen voor een goed onderkomen voor de rupsen en vlinders. De kosten voor dit project bedragen €25 euro inclusief verzending, exclusief btw.

De vlinder projecten starten vanaf maart en lopen tot september. De pakketjes worden verstuurd aan het begin van de maand. Ontvangt u liever een pakketje in een andere week van de maand? Geef dit dan aan op het reserveringsformulier bij opmerkingen.

De vlinders in dit project zijn grote koolwitjes. De rupsen van deze vlinders eten kool. Omdat dit product iedere dag vers moet worden gegeven, kunnen wij dit niet in het pakket meeleveren. U kunt de kool zelf in de supermarkt kopen.